HARDAM TOPLOTNE PUMPE, preko 20 godina iskustva u radu sa toplotnim pumpama

EVI MONOBLOK

AW 30, 45 i 90 kW Monoblok
Dizalice topline zrak-voda ES AW s EVI
Ekonomična i učinkovita dizalica topline zrak-voda, dizajnirana za nordijsku klimu
Dostupan u 30, 45 i 90 kW
Dizalica topline pretvara energiju iz vanjskog zraka u toplinu i potrošnu toplu vodu za vaše skladište, stambenu, uredsku ili industrijsku zgradu

Pretvorbom energije iz vanjskog zraka smanjujete troškove energije na ekološki prihvatljiv način, a istovremeno stvarate savršenu unutarnju klimu. Serija AW-EVI-M razvijena je za zamjenu ili kompletiranje postojećeg izvora topline i za novu proizvodnju sa zahtjevima za višim ulaznim temperaturama.

Serija AW-EVI-M razvijena je za najveću moguću uštedu energije i tih rad

Komponente vodećih proizvođača i pametno upravljanje omogućuju velike uštede energije i tih rad. Sve serije AW-EVI-M imaju oznaku A++.

Odmrzavanje vrhunske kvalitete – vanjska jedinica isparivača s nano premazom

Velike količine zraka cirkuliraju kroz vanjsku jedinicu i energija se prikuplja iz tog zraka. To rezultira stvaranjem leda na izmjenjivaču topline vanjske jedinice. S nano premazom kondenzirana voda brže istječe iz
vanjska jedinica.
Potpuna kontrola topline vašeg sustava grijanja

Povezane s ES NordFlexom, toplinske pumpe i vaš energetski sustav mogu se kontrolirati lokalno ili daljinski putem pametnog telefona ili računala. Na zaslonu prilagođenom korisniku možete izvršiti sve potrebne postavke za učinkovit rad bez problema i u isto vrijeme kontrolirati trenutni status vašeg sustava. Čak i kada niste na licu mjesta, imate potpunu kontrolu putem pametnog telefona ili prijenosnog računala.

Zadržite svoj stari bojler

Svi ispravno projektirani sustavi dizalica topline trebaju pomoćnu podršku za upravljanje energetskim potrebama tijekom najhladnijih dana u godini. Serija AW-EVI-M omogućuje vam da zadržite svoj trenutni kotao na struju, ulje, pelete ili drva. Ako vaš sadašnji sustav radi – zadržite ga kao rezervu. U normalnim okolnostima kapacitet dizalice topline trebao bi biti dovoljan da osigura približno polovicu potrebne topline u najhladnijim danima.

Rješenje koje se može priključiti znači da se dizalica topline može spojiti na drugi uređaj za grijanje, koji može sam isporučiti toplinsku potrebu.
Ako dizalica topline može isporučiti polovicu potrebe za toplinom u najhladnijim danima, tada je obično sposobna zadovoljiti 80–90% potrebe za toplinom svaki dan u godini.
vanjska jedinica.

Preuzimanje datoteke tehničke karakteristike

0 0