HARDAM TOPLOTNE PUMPE, preko 20 godina iskustva u radu sa toplotnim pumpama

AWH R32 V8 – Split Series

Ekonomičan i učinkovit zrak-voda
dizalica topline, dizajnirana za nordijsku klimu

Dostupana u 6, 9 i 12 kW

Pretvara energiju iz vanjskog zraka u toplinu i potrošnu toplu vodu.
Korištenjem energije iz vanjskog zraka možete smanjiti svoje račune za energiju na ekološki prihvatljiv način, a u isto vrijeme stvoriti savršenu razinu udobnosti za svoj dom. AWH R32 S V8 je dizajniran da nadopuni vaš postojeći sustav zadržavajući vaš stari izvor topline kao rezervu u moderniziranom sustavu grijanja. Interijer ima elegantan dizajn koji se uklapa u moderan dom. Svi priključci su lako dostupni na vrhu uređaja.
Dizajniran za maksimalnu uštedu energije i tih rad.
Komponente vodećih dobavljača (vidi tablicu u nastavku) i pametna kontrola omogućuju velike uštede energije i tih rad. Svi AWH-R32-S-V8 imaju energetski razred A++/+++.

Dizajniran za nordijsku klimu
Split sustav omogućuje prednost da se voda ne izvodi izvan kuće, a nije potrebna posebna zaštita od smrzavanja koja smanjuje učinkovitost. Tanke cijevi rashladnog sredstva lakše je usmjeriti i prekriti. Automatski i
funkcija samoučećeg odmrzavanja, u kombinaciji s isparivačem s nano premazom, smanjuje vrijeme odmrzavanja na minimum i povećava učinkovitost.
Kontrolirajte svoj sustav grijanja
AWH R32 S V8 može se kontrolirati lokalno ili daljinski putem pametnog telefona ili računala. S novim zaslonom osjetljivim na dodir koji je jednostavan za korištenje, možete jednostavno napraviti sve potrebne postavke za učinkovit rad bez problema i vidjeti trenutni status. Čak i kada niste kod kuće, imate punu kontrolu nad svojim sustavom grijanja putem pametnog telefona ili računala.

Preuzimanje datoteke tehničke karakteristike

0 0