HARDAM TOPLOTNE PUMPE, preko 20 godina iskustva u radu sa toplotnim pumpama

plug in modeli

Naši plug-in moduli su inovativni, fleksibilni i cjeloviti – prilagođeni, montažni energetski modul dostupan u tri različite verzije proizvoda. Stabilna industrijska kvaliteta zajamčena je kroz serijsku proizvodnju u tvornici. Za privremenu upotrebu tijekom faze izgradnje rješenje nudi jeftino i ekološki prihvatljivo grijanje uz jednostavnu instalaciju.
HeatBox Hydro je montažni i mobilni modul dizalice topline koji opskrbljuje toplom vodom ventilatore (aerotempere) za privremeno grijanje zgrada, gradilišta i skladišta. HeatBox moduli se preporučuju za postizanje značajnog smanjenja troškova energije u urbanim sredinama gdje, na primjer, dizel grijači nisu održivi ili kada raspoloživa snaga daljinskog grijanja ili električne energije nije dovoljna.

Prefabricirane jedinice koje sadrže sve što treba zadovoljiti potrebe zgrade za grijanjem i hlađenjem.
Opremljen s četiri dizalice topline zrak/voda od 20 kW koje daju 80 kW toplinske snage, višenamjenskim spremnikom od 500 litara, dodatnim električnim bojlerom od 42 kW za vršnu opskrbu električnom energijom i sustavom upravljanja za optimizaciju i nadzor putem weba.
Može se koristiti i za privremene (HeatBox Hydro) i za trajne (EcoStation) potrebe.
Mobilnost proizvoda otvara nove mogućnosti za privremenu primjenu.
Jednostavan za premještanje i postavljanje uz standardnu opremu.
Za stalne instalacije jednostavno je spojiti na opskrbu električnom energijom i sustav distribucije topline u zgradi.
Za stalne instalacije: oslobodite dragocjeni prostor čime se maksimizira iskoristivost zgrade, smanjuju operativni troškovi, povećava vrijednost imovine i poboljšava ekološki profil.
Zamjenjuje današnje često komplicirane, dugotrajne i skupe procese instalacije koji zahtijevaju više skupova vještina i koordinaciju projekta.
0 0